Format del post

El Sènior Masculi es classifica per a la final del Campionat de Catalunya

Final Senior MasculiEl Sènior Masculí del Club Bàsquet Cardedeu s’ha classificat per a la final del Campionat de Catalunya de 3ª categoria.

En un brillant i disputat partit jugat aquest migdia a Cardedeu, l’equip local ha guanyat per 74-70 fent bons els quatre punt d’avantage del partit d’anada i acosseguint la classificació per a la final.

L’intens inici dels jugadors d’en David Planas ha posat en el marcador un parcial de 10-0, provocant el canvi dels cinc jugadors visitants de l’equip inicial. Aquest fet ha provocat la reacció del CB Guinardó i, a partir d’aquest moment fins el final  del partit, el marcador sempre ha assenyalat avantatges inferiors als cinc punts per part dels dos equips.

Hem pogut gaudir d’un vibrant partit, ple de jugades espectaculars per part del dos equips i amb un resultat favorable als interessos del CB Cardedeu que tenia en front un bon equip visitant, el CB Guinardó, qué, fins a l’eliminatoria, només havia sofert una derrota en tota la temporada.

 La final es jugarà el proper dissabte 15 de juny a les 19h a la nostra vila.

Abans de la final, es celebrarà una prèvia en la que es disputaràun torneig de categoria premini.

Us esperem a tots!!!

No admetem comentaris