Format del post

Campus Ludiesport 2014, reserva la teva plaça

Ludiesport 2014Desprès de l’exit de les primeres edicions del Campus Ludiesport que organitza el Club Bàsquet Cardedeu, arriba la tercera edició el proper mes de setembre.

Quan comença el més de setembre i tot torna a la normalitat, un problema habitual és com entretenir als fills abans no tornen a l’escola. Aquest període de temps, des de finals d’agost fins al 15 de setembre,  sol ser poc productiu per la canalla.

Des del Club Basquet Cardedeu us proposem una alternativa innovadora: Ludiesport. Un campus de Bàsquet obert per a nois i noies, practicants o no d’aquest esport, nascuts entre els anys 1998 i 2008 (de 6 a 16 anys).

L’objectiu del campus és acabar les vacances escolars envoltats dels amics, divertint-nos fins l’últim moment fent esport. No és un campus de tecnificació, també és obert a tots aquells nens que facin un altre esport durant l’any, provant, d’aquesta manera, l’emoció de jugar a Bàsquet durant una o dues setmanes.
Si sempre t’ha fet gràcia aquest esport i mai t’has atrevit a provar-ho, ara és el teu moment!
No ho dubtis més i vine a fer esport amb el Club Bàsquet Cardedeu.

Comptarem amb monitors/entrenadors titulats per la Federació Catalana de Bàsquet. Les activitats tindran lloc durant la setmana del 1 al 5 i del 8 al 12 de setembre a les instal·lacions del Pavelló d’esports de Cardedeu (carrer Llinars s/n). Disposarem de les 3 pistes interiors, d’una pista poliesportiva exterior i altres espais amb els que compte la instal·lació. L’horari de les activitats serà matinal, entre les 9h i les 13h. A més a més, l’organització ofereix un servei d’acollida, tant a primera hora del mati (8-9h) com al migdia (13-14).

Podreu disfrutar d’aquest campus per tan sols 90€ per participant!! Acceptem inscripcions per una de les dues setmanes, el preu de una setmana és de 50€. El servei d’acollida tindrà un cost de 10€ més cada franja.

A més, tots aquells jugadors del Club Bàsquet Cardedeu que s’inscriguin abans del 1 de juliol, tindran un descompte del 10% en el preu d’inscripció!! Encara hi ha més, si us apunteu dos germans, el segon germà gaudirà d’un 10% més de descompte!!

Inscripció online

 

No admetem comentaris