Format del post

El CbCardedeu et convida a tastar el Bàsquet

Volem que tots els nens tinguin l’oportunitat de gaudir del nostre esport tant com ho fem nosaltres, compartint una estona fent el que més ens agrada: viure el Bàsquet. Per això, el Cb Cardedeu vol convidar a tots els nens i nenes d’entre 5 i 10 anys a fer un tast de Bàsquet: aquest mes de setembre podràn venir al Pavelló Municipal de Cardedeu a practicar Bàsquet amb nosaltres.

De vegades volem practicar un esport però no ens acabem de decidir… Saber com som els entrenaments, les instal·lacions, els jugadors, etc. pot ajudar a pendre una decisió. No dubteu a venir, potser trobeu, a la fi, el vostres esport.

Aquestes jornades de portes obertes del nostre Club seran tots els dilluns i divendres de setembre de 17:00 a 18:00 hores. Esterem esperant-vos!!! 

I porteu roba d’esport!!!!

No admetem comentaris