Format del post

Comença la temporada 2016/2017

Després de tantes setmanes sense partits, ja tenim aquí la nova temporada. Amb el partit del nostre sènior, diumenge 18 a les 17.30 h, es dona el tret de sortida a les competicions. Aquest any, el primer equip del club competeix al grup 8 de Tercera categoria. El proper cap de setmana del 24 – 25, començarà també el junior i, posteriorment, la resta d’equips del club.

Aprofitem també per recordar que a la pestanya de calendaris i resultats, ja teniu actius els enllaços corresponents als equips, des de juniors al sènior, perquè els podeu consultar i ,a mida que vagin surtin els dels equips de la base, s’aniran penjant també.

Gaudiu d’aquesta temporada que comença aquesta setmana i us esperem diumenge animant al sènior.

 

No admetem comentaris