Història

diariEl Club Bàsquet Cardedeu va néixer oficialment al març de 1955. Però la història comença molt abans. Al 1929, Cardedeu va ser la primera localitat del Vallès Oriental que va formar un equip de Bàsquet, seguint-lo poc desprès altres pobles de la Comarca i donant lloc a la creació del Primer Campionat Comarcal. L’activitat esportiva es va veure aturada per la guerra civil i en acaba aquesta, al 1940, es va reprendre amb diferents alts i baixos fins al 1953 on realment va agafar l’embranzida necessària per acabar formant-se el Club.

L’arrelada del bàsquet a la comarca i a Cardedeu va propiciar el naixement d’un equip femení que es va presentar al 1959.

Els darrers anys de la dècada dels 60 van ser molt difícils pel club per la falta de jugadors. però gràcies a la empenta d’un grup de joves es va aconseguir revifar l’activitat,i a la temporada 73-74, es van formar els dos primers equips de base.

A la temporada 79-80 va posar les bases del Club Bàsquet Cardedeu que coneixem a l’actualitat, es va inaugurar el nou pavelló i va completar una de les temporades més triomfants de la seva història.